Rut-tjänster

Rut- och servicetjänster

Flytt

Vi hjälper till med så väl nedpackning som själva flytten och även uppackning om så önskas. Vi har släpvagn och lastbil. Vår personal är fullt försäkrade när de arbetar det gäller även era saker.Barnpassning

Vi hjälper till med hämtning från dagis/fritids, ordnar mellanmål, följer med till aktiviteter eller hittar på något trevligt att göra tillsammans med barnen. Vi tar hand om både små och lite äldre barn. Givetvis har vi också vana av barn med någon forma av funktionsnedsättning. Du kan anlita oss för barnpassning regelbundet, tex. några eftermiddagar i veckan eller bara vid enstaka tillfällen.

Avlastning

Enstaka timmar eller hela helger. Vi hjälper till med ALLA barn oavsett ev. funktionsnedsättning.

Flyttstädning

När det är dags för flytt är det ofta mycket som ska hinnas med samtidigt. Vi kan underlätta din flytt genom att ta hand om sådand du inte anser dig ha tid med. Vi kör till tippen och till secondhand, samt ordnar givetvis med flyttstädet. Vi kontaktar den som skall godkänna städet och stannar kvar tills de är godkänt och klart. Allt ingår, även fönsterputs. Vi kommer på en första besiktning och då får du ett fast pris så du vet vad det kommer kosta.

Städning

Privat hemstädning eller företag, stort eller litet. Vi ger er den kompetens som behövs. Vi ser till att en noggrann arbetsbeskrivning finns med era exakta önskningar före arbetet börjar. En eller flera gånger i veckan eller kanske bara en storstädning då och då, allt ordnar vi. Vi har med oss egen utrustning och medel.

Tvätta, stryka och mangla

Ibland räcker inte tiden till. låt våra duktiga medarbetare avlasta dig och ändå se till att allt är rent och platt.

IT - Tjänster

Vår duktiga it-avdelning ordnar: Hemsidor, sociala medier eller annan presentations material.

Inköp och matlagning

Gör upp en lista på vad du vill vi ska uträtta så handlar vi livsmedel, går till apotek, bibliotek och systembolag! Middagen hjälps vi åt att laga efter dina recept och önskemål. Skall du ordna fest och behöver någon som hjälper dig med servering och disk så kan du kontakta oss.

Tömmer dödsbon

Vi tömmer dödsbon. Kör till Loppis, soptippen eller hjälper er att sälja varorna.