Om Anna

Extramamman på Facebook:

Ugglans Hemhjälp på Facebook:

Extramamman & Ugglanshemhjälp AB

Jag heter Anna Danielsbacka och är 49 år. Jag är utbildad 1-7 Sv/So/Eng lärare och har arbetat som det i 17 år. Har stor erfarenhet av barn med neurologiska funktionsnedsättningar. Har läst extra poäng i Barns språkutveckling och har läsinlärning som särskilt intresse. Det skall vara roligt att läsa!

 

Min familj har haft mycket kontakt med hemtjänsten genom åren. Vi/de tycker som många andra att det känns jobbigt att man skall behöva ta emot så många olika människor i sitt hem. Därför föddes tanken om en personlig hemtjänst där man får en EGEN personal. Att det alltid är samma person som kommer varje gång (undantag vid sjukdom).

 

Att några extra tillfällen med en utbildad pedagog kan göra stor skillnad i barnens skolarbete vet jag sedan mina år i skolan. Det handlar om att hjälpa dem hitta motivationen och att lära dem förstå. Inte alltid så lätt för föräldrarna att ordna själva.

Anna Danielsbacka

VD och ägare

Min man är officer och jobbar borta ofta och mycket. Att det då är svårt att ta hand om barn och själv yrkesarbeta vet jag mycket om. Det finns många som har oregelbunden arbetstid men som har långt till någon släkting som kan hjälpa till med barnpassningen. För dessa grupper särskilt har vi skapat vår "Nattis-taxa". Man skall kunna behålla sitt jobb och samtidigt få det att funka med vardagen och barnens tider.

 

Hund och arbete går inte alltid ihop. Har själv en Cockerspanieltös så jag vet. Min Embla är ofta med på kontoret vilket inte är en möjlighet för alla. Självklart ordnar vi även detta. Vår tjänst hemstäd/hundpassning är mycket populär.

 

Jobbar man mycket och har ett intensivt familjeliv är det svårt att hinna med att städa och sköta hem och trädgård. Att få komma hem till ett nystädat hem på fredagskvällen är det bästa jag vet.

 

Copyright © 2019 / Extramamman & Ugglans hemhjälp AB